© A1FOOD Kft. (Korábbi nevén TURAI KASTÉLY Kft.)
Fejlesztés, minőség, egészség.
Pályázat
KÜLÖNLEGES KENYÉRTERMÉKEK GYÁRTÁSÁNAK FEJLESZTÉSE az
A1FOOD Kft. (Korábbi nevén TURAI KASTÉLY Kft.)-nél
A kedvezményezett neve: TURAI KASTÉLY Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság
Cím: Különleges kenyértermékek gyártásának fejlesztése a A1FOOD Kft. (Korábbi nevén TURAI KASTÉLY Kft.)-nél
A szerződött támogatás összege: 230 490 000 Forint
A támogatás mértéke: 45%
A projekt tartalma:
A
pályázat
keretében
eszközbeszerzést
hajtottunk
végre
termelési
kapacitásaink
bővítésének
céljából.
A
beszerzett
eszközökkel
lehetővé
vált
az
általunk
korábban
kifejlesztett
kenyér
termékcsalád
folyamatos
gyártása.
Ez
a
termékcsalád
elősegíti
az
egészségesebb
táplálkozást
és
hozzájárul
ahhoz,
hogy
a
háztartásokban
minél
jobb
minőségű
kenyér
kerüljön
az
asztalra.
A
projekt
eredményeként
a
kenyér
termékcsalád
két
fő
elemének
gyártási
kapacitása
jött
létre
az
előállításra
alkalmas
berendezések
beszerzésével.
Az
egyik
eleme
a
termékcsaládnak
mungóbab
lisztből
készült
lapkenyér.
Ez
a
lapkenyér
összetételénél
fogva
rendkívül
sok
kedvező
hatással
bír
az
emberi
szervezetre.
Ezt
a
terméket
azok
számára
ajánljuk,
akik
a
rendkívül
egészséges
és
tiszta
alapanyagokból
készülő
kenyeret
részesítik
előnyben,
ugyanakkor
a
megvásárlásán
kívül
nem
tudnak
rá
több
időt
szánni.
A
kenyér
termékcsalád
másik
eleme
a
teljesen
természetes,
adalékanyagoktól
mentes
félkész
kenyér.
Ez
a
félkész
kenyér
azon
fogyasztók
számára
készül,
akik
előnyben
részesítik
az
egészséges
táplálkozást,
a
friss
házilag
sütött
kenyeret,
azonban
nem
kívánnak
jelentős
energiabefektetést
tenni
ennek
érdekében.
Éppen
ezért
ez
a
félkész
kenyér
egyszerűen,
dagasztás
és
speciális
berendezés
nélkül
elkészíthető
(csak
összekeverést
és
sütést
igényel).
Az
új,
innovatív
módon
történő
ipari
gyártáshoz
szükséges
eszközök
és
a
por
állagú
félkész
kenyér
alapanyag
ipari
előállítására
alkalmas
berendezés
beszerzésével
megvalósítottuk
a
beruházás
kapcsán
kitűzött
céljainkat.
A
projekt
hatására
javult
cégünk
technológiai
felkészültsége
és
ezáltal versenyképessége is.
A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00801