TURAI KASTÉLY Kft.
© Turai Kastély Kft.
Fejlesztés, minőség, egészség.

Pályázat

KÜLÖNLEGES KENYÉRTERMÉKEK GYÁRTÁSÁNAK FEJLESZTÉSE A TURAI KASTÉLY

KFT-NÉL

 

A kedvezményezett neve: TURAI KASTÉLY Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság A projekt címe:  Különleges kenyértermékek gyártásának fejlesztése a TURAI KASTÉLY Kft-nél A szerződött támogatás összege:  230 490 000 Forint A támogatás mértéke: 45% A projekt tartalma: A   pályázat   keretében   eszközbeszerzést   hajtottunk   végre   termelési   kapacitásaink   bővítésének   céljából.   A beszerzett   eszközökkel   lehetővé   vált   az   általunk   korábban   kifejlesztett   kenyér   termékcsalád   folyamatos gyártása.    Ez    a    termékcsalád    elősegíti    az    egészségesebb    táplálkozást    és    hozzájárul    ahhoz,    hogy    a háztartásokban   minél   jobb   minőségű   kenyér   kerüljön   az   asztalra.   A   projekt   eredményeként   a   kenyér termékcsalád    két    fő    elemének    gyártási    kapacitása    jött    létre    az    előállításra    alkalmas    berendezések beszerzésével.   Az   egyik   eleme   a   termékcsaládnak   mungóbab   lisztből   készült   lapkenyér.   Ez   a   lapkenyér összetételénél   fogva   rendkívül   sok   kedvező   hatással   bír   az   emberi   szervezetre.   Ezt   a   terméket   azok számára    ajánljuk,    akik    a    rendkívül    egészséges    és    tiszta    alapanyagokból    készülő    kenyeret    részesítik előnyben,   ugyanakkor   a   megvásárlásán   kívül   nem   tudnak   rá   több   időt   szánni.   A   kenyér   termékcsalád másik   eleme   a   teljesen   természetes,   adalékanyagoktól   mentes   félkész   kenyér.   Ez   a   félkész   kenyér   azon fogyasztók   számára   készül,   akik   előnyben   részesítik   az   egészséges   táplálkozást,   a   friss   házilag   sütött kenyeret,   azonban   nem   kívánnak   jelentős   energiabefektetést   tenni   ennek   érdekében.   Éppen   ezért   ez   a félkész   kenyér   egyszerűen,   dagasztás   és   speciális   berendezés   nélkül   elkészíthető   (csak   összekeverést   és sütést   igényel).   Az   új,   innovatív   módon   történő   ipari   gyártáshoz   szükséges   eszközök   és   a   por   állagú félkész    kenyér    alapanyag    ipari    előállítására    alkalmas    berendezés    beszerzésével    megvalósítottuk    a beruházás   kapcsán   kitűzött   céljainkat.   A   projekt   hatására   javult   cégünk   technológiai   felkészültsége   és ezáltal versenyképessége is. A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31. A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00801  
Turai Kastély Kft.
© Turai Kastély Kft.
Fejlesztés, minőség, egészség.

Pályázat

KÜLÖNLEGES KENYÉRTERMÉKEK

GYÁRTÁSÁNAK FEJLESZTÉSE A TURAI

KASTÉLY KFT-NÉL

 

A       kedvezményezett       neve:       TURAI       KASTÉLY Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság A     projekt     címe:          Különleges     kenyértermékek gyártásának fejlesztése a TURAI KASTÉLY Kft-nél A    szerződött    támogatás    összege:        230    490    000 Forint A támogatás mértéke: 45% A projekt tartalma: A   pályázat   keretében   eszközbeszerzést   hajtottunk végre   termelési   kapacitásaink   bővítésének   céljából. A   beszerzett   eszközökkel   lehetővé   vált   az   általunk korábban       kifejlesztett       kenyér       termékcsalád folyamatos   gyártása.   Ez   a   termékcsalád   elősegíti   az egészségesebb    táplálkozást    és    hozzájárul    ahhoz, hogy     a     háztartásokban     minél     jobb     minőségű kenyér        kerüljön        az        asztalra.        A        projekt eredményeként     a     kenyér     termékcsalád     két     elemének      gyártási      kapacitása      jött      létre      az előállításra   alkalmas   berendezések   beszerzésével. Az    egyik    eleme    a    termékcsaládnak    mungóbab lisztből      készült      lapkenyér.      Ez      a      lapkenyér összetételénél      fogva      rendkívül      sok      kedvező hatással   bír   az   emberi   szervezetre.   Ezt   a   terméket azok   számára   ajánljuk,   akik   a   rendkívül   egészséges és       tiszta       alapanyagokból       készülő       kenyeret részesítik   előnyben,   ugyanakkor   a   megvásárlásán kívül    nem    tudnak    rá    több    időt    szánni.    A    kenyér termékcsalád   másik   eleme   a   teljesen   természetes, adalékanyagoktól     mentes     félkész     kenyér.     Ez     a félkész    kenyér    azon    fogyasztók    számára    készül, akik        előnyben        részesítik        az        egészséges táplálkozást,      a      friss      házilag      sütött      kenyeret, azonban   nem   kívánnak   jelentős   energiabefektetést tenni   ennek   érdekében.   Éppen   ezért   ez   a   félkész kenyér       egyszerűen,       dagasztás       és       speciális berendezés   nélkül   elkészíthető   (csak   összekeverést és   sütést   igényel).   Az   új,   innovatív   módon   történő ipari    gyártáshoz    szükséges    eszközök    és    a    por állagú   félkész   kenyér   alapanyag   ipari   előállítására alkalmas                 berendezés                 beszerzésével megvalósítottuk     a     beruházás     kapcsán     kitűzött céljainkat.      A      projekt      hatására      javult      cégünk technológiai           felkészültsége           és           ezáltal versenyképessége is. A projekt befejezési dátuma: 2021.12.31. A   projekt   azonosító   száma:   GINOP-1.2.1-16-2017- 00801